Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla smakoszy wątróbki drobiowej.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7615
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2705
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7615
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2705
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę zalać mlekiem na pół godziny. Na patelni rozgrzać 2 łyżki masła, zeszklić cebulę, dodać odsączoną wątróbkę, posypać 1 łyżką mąki i obsmażyć na złoto z obu stron.
Po usmażeniu doprawić solą i pieprzem. Następnie serki przekroić na pół, obtaczać w mące, jajku i bułce tartej i usmażyć na maśle a na nich rozłożyć złocistą wątróbkę i posypać natką pietruszki.