Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dla smakoszy wątróbki drobiowej.
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 666
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 268
Po prostu musicie spróbować! Ciasto ma maślany smak. Robi się je bardzo łatw...
Odsłon: 70
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 47
Jeśli nie lubimy trzeć chrzanu, kupmy gotowy w słoiczku i połączmy go z tarty...
Odsłon: 24
Pyszne i lekko wilgotne babeczki o smaku oreo.
Odsłon: 666
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 268
Po prostu musicie spróbować! Ciasto ma maślany smak. Robi się je bardzo łatw...
Odsłon: 70
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 47
Jeśli nie lubimy trzeć chrzanu, kupmy gotowy w słoiczku i połączmy go z tarty...
Odsłon: 24
Składniki
Wykonanie: Wątróbkę zalać mlekiem na pół godziny. Na patelni rozgrzać 2 łyżki masła, zeszklić cebulę, dodać odsączoną wątróbkę, posypać 1 łyżką mąki i obsmażyć na złoto z obu stron.
Po usmażeniu doprawić solą i pieprzem. Następnie serki przekroić na pół, obtaczać w mące, jajku i bułce tartej i usmażyć na maśle a na nich rozłożyć złocistą wątróbkę i posypać natką pietruszki.