Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pychotka - uwaga dużo kalorii :-)))
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 355
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 369
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 455
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16541
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 116
Smaczne domowe lody truskawkowe. Pokochają małe i duże łasuchy.
Odsłon: 355
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 369
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 455
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16541
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 116
Składniki
Cebulę zeszklić na maśle, dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak, czosnek, gałkę muszkatołową, startą marchewkę, sól i pieprz do smaku. Smażyć jeszcze przez chwilę a pod koniec dodać połowę startego sera żółtego. Gdy trochę przestygnie przełożyć do miski i zmieszać z serem białym. Mamy gotowy farsz do naszych canelloni. Teraz wystarczy je krótko obgotować w osolonej wodzie /ok. 5 min/ i nadziać przygotowaną mieszanką. Ułożyć jeden obok drugiego na wysmarowanej tłuszczem blasze, polać sosem beszamelowym i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 1/2 godziny. Pod koniec pieczenia posypać serem.