Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rurki makaronowe, które można podawac w dwóch wersjach: mięsnej i wegetariańskiej.
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Składniki
Mięso wyrobic z czosnkiem i przyprawami.
Przygotowac sos według przepisu na opakowaniu.
Makaron faszerowac mięsem i układac obok siebie w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą. Zalac sosem, posypac serem. Piec 30 minut w temperaturze 200 stopni. Podawac z ulubioną surówką. Smacznego.
W wersji wegetariańskiej jako farszu użyc przesmażonych pieczarek lub mieszanki warzywnej i sosu serowego lub beszamelu.