Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rurki makaronowe, które można podawac w dwóch wersjach: mięsnej i wegetariańskiej.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3835
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 400
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3835
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 632
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 400
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Składniki
Mięso wyrobic z czosnkiem i przyprawami.
Przygotowac sos według przepisu na opakowaniu.
Makaron faszerowac mięsem i układac obok siebie w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą. Zalac sosem, posypac serem. Piec 30 minut w temperaturze 200 stopni. Podawac z ulubioną surówką. Smacznego.
W wersji wegetariańskiej jako farszu użyc przesmażonych pieczarek lub mieszanki warzywnej i sosu serowego lub beszamelu.