Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rurki makaronowe, które można podawac w dwóch wersjach: mięsnej i wegetariańskiej.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1153
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
Mięso wyrobic z czosnkiem i przyprawami.
Przygotowac sos według przepisu na opakowaniu.
Makaron faszerowac mięsem i układac obok siebie w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą. Zalac sosem, posypac serem. Piec 30 minut w temperaturze 200 stopni. Podawac z ulubioną surówką. Smacznego.
W wersji wegetariańskiej jako farszu użyc przesmażonych pieczarek lub mieszanki warzywnej i sosu serowego lub beszamelu.