Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie obiadowe-zwyczajne z ulubionymi składnikami, czyli ser i pieczarki. Dodatkowo pomidorowa pianka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1790
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1553
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1527
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1924
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1790
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1553
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1527
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1924
Składniki
Pieczarki zetrzeć na tarce, dodać do mięsa mielonego . Wbić dwa jajka dodać starty kawałek sera, doprawić ulubionymi przyprawami, u mnie sól, pieprz, czosnek granulowany, majeranek. Wymieszać.
W nasze surowe rurki wkładamy przygotowany farsz. Ja to robię małą szprycą cukierniczą z której odkręcam końcówki.
Układamy w naczyniu żaroodpornym.
W misce ubijamy śmietanę, mleko, jajka i koncentrat pomidorowy, dodajemy przyprawy. Wylewamy na nasze rurki, przykrywamy folią aluminiową od góry i pieczemy ok. 30 minut.
Jak są upieczone to zajadamy ze smakiem:)