Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to cannelloni o bardziej wyrazistym smaku niż tradycyjne
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3966
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415463
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2566
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3966
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415463
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2566
Składniki
Mięso zmielić,dodać usmażoną na szklisto cebulę razem z czosnkiem przeciśnietym przez praskę,ketchup,pokrojony w drobną kostkę boczek wszystko razem dokładnie wymieszać.Doprawiść solą i pieprzem.
Przygotować sos:Pieczarki i cebulę drobno pokroić smażyć aż pieczarki zmiękną, wlać ok.pół szkanki wody i śmietanę dodać łyżkę pomysłu Winiary, zagotować doprawić solą i pieprzem.Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną,rurki napełniać mięsnym farszem i układać w naczyniu na wierzchu polać sosem,piec ok 25 minut,5 minut przed końcem pieczenia ułozyć plasterki sera.Życzę smacznego.