Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to cannelloni o bardziej wyrazistym smaku niż tradycyjne
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Mięso zmielić,dodać usmażoną na szklisto cebulę razem z czosnkiem przeciśnietym przez praskę,ketchup,pokrojony w drobną kostkę boczek wszystko razem dokładnie wymieszać.Doprawiść solą i pieprzem.
Przygotować sos:Pieczarki i cebulę drobno pokroić smażyć aż pieczarki zmiękną, wlać ok.pół szkanki wody i śmietanę dodać łyżkę pomysłu Winiary, zagotować doprawić solą i pieprzem.Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną,rurki napełniać mięsnym farszem i układać w naczyniu na wierzchu polać sosem,piec ok 25 minut,5 minut przed końcem pieczenia ułozyć plasterki sera.Życzę smacznego.