Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to cannelloni o bardziej wyrazistym smaku niż tradycyjne
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4299
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1068
Polecam.
Odsłon: 548
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4299
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1068
Polecam.
Odsłon: 548
Składniki
Mięso zmielić,dodać usmażoną na szklisto cebulę razem z czosnkiem przeciśnietym przez praskę,ketchup,pokrojony w drobną kostkę boczek wszystko razem dokładnie wymieszać.Doprawiść solą i pieprzem.
Przygotować sos:Pieczarki i cebulę drobno pokroić smażyć aż pieczarki zmiękną, wlać ok.pół szkanki wody i śmietanę dodać łyżkę pomysłu Winiary, zagotować doprawić solą i pieprzem.Naczynie żaroodporne wysmarować margaryną,rurki napełniać mięsnym farszem i układać w naczyniu na wierzchu polać sosem,piec ok 25 minut,5 minut przed końcem pieczenia ułozyć plasterki sera.Życzę smacznego.