Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z polędwiczki z chińskimi zupkami. Bardzo aromatyczne danie, apetyczne, wszystko na jednej patelni WOK.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10675
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
1. Grzyby Mun zalewamy gorącą wodą i moczymy 30 minut. 2. Wszystkie składniki na marynatę łączymy ze sobą.
3. Mięso obieramy z błonek i kroimy w paseczki, przekładamy do marynaty i dokładnie mieszamy. 4. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Grzyby odlewamy i kroimy również w paseczki, dodajemy do mięsa i podlewamy szklanką wody.
6. W tym czasie, co mięso się pruży obieramy marchew ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Papryki kroimy w paseczki. 8. Warzywa łączymy z mięsem. 9. Dodajemy kiełki fasoli, ewentualnie jak jest mało sosu dolewamy wody.
10. Na koniec wkładamy makaron i wsypujemy przyprawy, które się znajdują w środku opakowania z zupą. 11. 5 minut prużymy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.