Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z polędwiczki z chińskimi zupkami. Bardzo aromatyczne danie, apetyczne, wszystko na jednej patelni WOK.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112851
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 140
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 323
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 395
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 702
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112851
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 140
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 323
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 395
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 702
Składniki
1. Grzyby Mun zalewamy gorącą wodą i moczymy 30 minut. 2. Wszystkie składniki na marynatę łączymy ze sobą.
3. Mięso obieramy z błonek i kroimy w paseczki, przekładamy do marynaty i dokładnie mieszamy. 4. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Grzyby odlewamy i kroimy również w paseczki, dodajemy do mięsa i podlewamy szklanką wody.
6. W tym czasie, co mięso się pruży obieramy marchew ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Papryki kroimy w paseczki. 8. Warzywa łączymy z mięsem. 9. Dodajemy kiełki fasoli, ewentualnie jak jest mało sosu dolewamy wody.
10. Na koniec wkładamy makaron i wsypujemy przyprawy, które się znajdują w środku opakowania z zupą. 11. 5 minut prużymy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.