Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z polędwiczki z chińskimi zupkami. Bardzo aromatyczne danie, apetyczne, wszystko na jednej patelni WOK.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13237
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1179
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13237
Składniki
1. Grzyby Mun zalewamy gorącą wodą i moczymy 30 minut. 2. Wszystkie składniki na marynatę łączymy ze sobą.
3. Mięso obieramy z błonek i kroimy w paseczki, przekładamy do marynaty i dokładnie mieszamy. 4. Następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Grzyby odlewamy i kroimy również w paseczki, dodajemy do mięsa i podlewamy szklanką wody.
6. W tym czasie, co mięso się pruży obieramy marchew ścieramy na tarce o dużych oczach. 7. Papryki kroimy w paseczki. 8. Warzywa łączymy z mięsem. 9. Dodajemy kiełki fasoli, ewentualnie jak jest mało sosu dolewamy wody.
10. Na koniec wkładamy makaron i wsypujemy przyprawy, które się znajdują w środku opakowania z zupą. 11. 5 minut prużymy.
12. Danie gotowe. 13. Smacznego.