Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chili con carne to danie składające się z mięsa, fasoli, cebuli oraz wielu aromatycznych przypraw jak np. papryczki chili. Przygotowuje się je bardzo szybko i z powodzeniem może stanowić posiłek do pracy.
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 228
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 88
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3887
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 228
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 88
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 3887
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy mięso, doprawiamy je solą oraz pieprzem i smażymy. Przekładamy je do garnka a na patelni szklimy cebulkę.
Do garnka z mięsem dokładamy cebulę, fasolę, kukurydzę, papryczkę chili oraz pomidory z puszki. Całość podlewamy co chwilę bulionem i gotujemy tak aby mięso nie było surowe. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem cayenne, suszonymi pomidorami oraz chili. Chili podajemy ze świeżym pieczywem.