Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni meksykańskiej. Najlepiej przygotować je z wołowiny. Pyszne i sycące. Idealne na zimowy obiad.
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 562
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 88
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2724
Polecam.
Odsłon: 491
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 726
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 562
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 88
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2724
Polecam.
Odsłon: 491
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 726
Składniki
Cebulę obierz z łupin i pokrój w kostkę. Obrany czosnek pokrój w cienkie plasterki. Oba warzywa zeszklij na gorącym tłuszczu. Dołóż mięso. Gdy przestanie być surowe dolej bulion. Dodaj pokrojoną w paski paprykę i pomidory pokrojone w kostkę. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj chilli wedle uznania. Duś pod przykryciem przez pół godziny. Dodaj kukurydzę i fasolę. Duś jeszcze przez kwadrans. Danie najlepiej podaj z ryżem. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.