Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kuchni meksykańskiej. Najlepiej przygotować je z wołowiny. Pyszne i sycące. Idealne na zimowy obiad.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414114
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414114
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2237
Składniki
Cebulę obierz z łupin i pokrój w kostkę. Obrany czosnek pokrój w cienkie plasterki. Oba warzywa zeszklij na gorącym tłuszczu. Dołóż mięso. Gdy przestanie być surowe dolej bulion. Dodaj pokrojoną w paski paprykę i pomidory pokrojone w kostkę. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj chilli wedle uznania. Duś pod przykryciem przez pół godziny. Dodaj kukurydzę i fasolę. Duś jeszcze przez kwadrans. Danie najlepiej podaj z ryżem. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki.