Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i bardzo dobre, robię przynajmniej 2 razy w tygodniu, alternatywa dla chilli con carne
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1213
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5737
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18327
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1213
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5737
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18327
Składniki
Na patelnię wlać 4 łyżki wody (lub trochę oliwy), dodać posiekaną cebulę i paprykę w kawałkach. Dusić pod przykryciem około 20 minut.
Po tym czasie dołożyć kawałki ryby, posiekany czosnek oraz przyprawy. Przykryć i dusić 5 minut.
Dodać przecier, pomidory i jeszcze raz dusić przez 5 minut. Smacznego!