Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i bardzo dobre, robię przynajmniej 2 razy w tygodniu, alternatywa dla chilli con carne
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3456
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 605
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3752
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 314
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 561
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3456
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 605
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3752
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 314
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 561
Składniki
Na patelnię wlać 4 łyżki wody (lub trochę oliwy), dodać posiekaną cebulę i paprykę w kawałkach. Dusić pod przykryciem około 20 minut.
Po tym czasie dołożyć kawałki ryby, posiekany czosnek oraz przyprawy. Przykryć i dusić 5 minut.
Dodać przecier, pomidory i jeszcze raz dusić przez 5 minut. Smacznego!