Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4189
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 311
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 798
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3660
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 750
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 943
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4189
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 311
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 798
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3660
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 750
Składniki
Piersi kurczaka pokrój na małe kawałki, dodaj sos sojowy i usmaż na oleju. Dodaj posiekaną cebulę i imbir. Chwilę razem smaż.
Paprykę i marchewkę pokrój w paski, wymieszaj z bambusem i grzybkami. Dodaj do mięsa i smaż razem chwilę. Podlej bulionem i dosyp przyprawę kuchni chińskiej. Znów chwilę razem smaż. Najlepiej smakuje z chińskim makaronem.