Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak orientu.
Coś dla wielbicieli kuchni chińskiej. Danie nie wymaga dużych umiejętności ku...
Odsłon: 39990
W Chinach Kung Pao nazywa się Gong Bao Ji Ding. Ji słowo oznacza kurczaka, a...
Odsłon: 2345
Mannowiec Czekoladowy Stefania bez pieczenia, bez jajek, robi się szybko, łat...
Odsłon: 296
Mannowiec Czekoladowy Stefania bez pieczenia, bez jajek, robi się szybko, łat...
Odsłon: 296
Składniki
Piersi kurczaka pokrój na małe kawałki, dodaj sos sojowy i usmaż na oleju. Dodaj posiekaną cebulę i imbir. Chwilę razem smaż.
Paprykę i marchewkę pokrój w paski, wymieszaj z bambusem i grzybkami. Dodaj do mięsa i smaż razem chwilę. Podlej bulionem i dosyp przyprawę kuchni chińskiej. Znów chwilę razem smaż. Najlepiej smakuje z chińskim makaronem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem
Dania główne
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem
Dania główne
Schab na dziko
Dania główne
Coś fajnego z fileta z kurczaka
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem
Zapiekanka ze szparagami i kurczakiem może wydawać się pracochłonna. To jedna...
Odsłon: 2838
Zapiekanka brokułowa z kurczakiem
Zapiekanki to odświeżająca odmiana od klasycznych dań obiadowych złożonych z...
Odsłon: 1986