Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne i proste danie. A wypełnienie chlebka zależy od zawartości Twojej lodówki i podniebienia.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4154
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 58
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4154
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 58
Składniki
Nacinamy chleb w kratkę, tak aby wyciągnąć część środka. Kroimy cebulę i paprykę w kostkę. Napełniamy chlebek warzywami, plastrami chorizo lub salami oraz żółtym serem. Całość zapiekamy w piekarniku w 180stC do momentu roztopienia sera. ENJOY THE FOOD
P.S. Warzywa polecam przed pieczeniem podsmażyć na patelni, żeby zmiękły. Do chlebka warto dodać ulubiony sos np. czosnkowy.