Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis Ewy Wachowicz z 395 odcinka programu Ewa gotuje.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 805
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 137
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 91
Polecam.
Odsłon: 805
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 137
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 204
Składniki
Ogórki i cukinię zetrzeć na tarce jarzynowej (młodej cukinii nie trzeba obierać). Przełożyć do garnka lub kamionki. Wlać kefir wymieszany z jogurtem. Dorzucić czosnek, szalotki i rzodkiewki oraz posiekany koperek i szczypiorek. Dolać wodę z ogórków. Przyprawić solą i pieprzem. Wstawić do lodówki na minimum godzinę.
Podawać z pokrojonym pstrągiem wędzonym. Można dorzucić kostki lodu. Na talerzu udekorować koperkiem.