Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1072
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4711
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1362
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1072
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4711
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1362
Składniki
► Kiełbasę pokroić w półksiężyce, surowe obrane ziemniaki i paprykę w średnią kostkę, kapustę poszatkować. ► W głębokiej patelni lub garnku na gorącym oleju podsmażyć kiełbasę, dodać paprykę i smażyć razem kilka minut. Następnie dodać ziemniaki i kapustę / dobrze wymieszać /. ► Zawartość torebki dobrze wymieszać z 400 ml. wody i wlać do garnka, zagotować i duśić pod przykryciem na średnim ogniu około 20 - 25 minut ( do miękkości ziemniaków ) od czasu do czasu mieszając. Przyprawić przyprawami do smaku.