Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1670
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 233
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 561
Witam serdecznie!!! Dzisiaj polecam pyszne śledzie wigilijne w zalewie octowe...
Odsłon: 19494
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1670
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 233
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 561
Witam serdecznie!!! Dzisiaj polecam pyszne śledzie wigilijne w zalewie octowe...
Odsłon: 19494
Składniki
► Kiełbasę pokroić w półksiężyce, surowe obrane ziemniaki i paprykę w średnią kostkę, kapustę poszatkować. ► W głębokiej patelni lub garnku na gorącym oleju podsmażyć kiełbasę, dodać paprykę i smażyć razem kilka minut. Następnie dodać ziemniaki i kapustę / dobrze wymieszać /. ► Zawartość torebki dobrze wymieszać z 400 ml. wody i wlać do garnka, zagotować i duśić pod przykryciem na średnim ogniu około 20 - 25 minut ( do miękkości ziemniaków ) od czasu do czasu mieszając. Przyprawić przyprawami do smaku.