Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12327
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13152
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5376
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12327
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1388
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13152
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5376
Składniki
► Kiełbasę pokroić w półksiężyce, surowe obrane ziemniaki i paprykę w średnią kostkę, kapustę poszatkować. ► W głębokiej patelni lub garnku na gorącym oleju podsmażyć kiełbasę, dodać paprykę i smażyć razem kilka minut. Następnie dodać ziemniaki i kapustę / dobrze wymieszać /. ► Zawartość torebki dobrze wymieszać z 400 ml. wody i wlać do garnka, zagotować i duśić pod przykryciem na średnim ogniu około 20 - 25 minut ( do miękkości ziemniaków ) od czasu do czasu mieszając. Przyprawić przyprawami do smaku.