Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, stosunkowo szybko do zrobienia i smaczne.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1077
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4712
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1364
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1077
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4712
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1364
Składniki
► Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę i na oleju zeszklić, dodać mięso i smażyć przez 10 minut. Dodać w plastry pokrojone pieczarki, w kostkę pokrojone ziemniaki i dalej jeszcze chwilę smażyć. ► Zawartość torebki dobrze wymieszać z 400 ml. wody i wlać do mięsa, dodać fasolkę i gotować pod przykryciem około 20 - 25 minut na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszająć. Przyprawić.