Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Chrupiąca zapiekanka"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 44
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3575
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 126
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 852
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 44
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3575
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 126
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 852
Składniki
Bagietki kroję na pół najpierw wzdłuż, potem w poprzek.
Pieczarki kroję w półplasterki, cebulę – w kostkę, obsmażam na tłuszczu. Przyprawiam solą i pieprzem, mieszam i smażę, aż większość płynu odparuje.
Ser ścieram na tarce. Na bagietkach układam pieczarki z cebulą. Posypuję serem i zapiekam w temp. 180oC około 20 min. Dekoruję ketchupem i zieleniną.
35 min • Porcja 310 kcal • Koszt porcji 1,40 zł • Przepis na 8 porcji.Źródło: Kobieta i życie