Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 21-03-2009
Same zalety ;)
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 107
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 78
Składniki
Pieczarki usmażyć na złoto, poddusić z cebulką i czosnkiem. Wymieszać z posiekanym drobno (0,5 cm x 0,5 cm) kurczakiem, doprawić przyprawami (ostrożnie z estragonem:) ), dodać jajka, mąkę, starty ser żółty, wymieszać. Kłaść na rozgrzany olej, smażyć na rumiano z obu stron.