Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepsze niż w znanej sieciówce! Są chrupiące i za razem soczyste w środku. Alternatywa dla znanych fast foodów. Wiecie z czego zrobiona jest panierka, nie dodajecie żadnej chemii.
Tasak kuchenny do obrobienia skrzydełek.
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3572
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 180
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5586
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1151
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 464
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3572
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 460
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 180
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5586
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1151
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 464
Składniki
Skrzydełka pozbawiasz końcówek, a następnie przecinasz je na pół.
Suche składniki mieszasz w jednej misce, a mokre w drugiej.
Panierujesz po dwa razy w panierce i w marynacie.
Smażysz na złoty kolor na dobrze rozgrzanym, głębokim oleju. Podajesz z tym co lubisz. Smacznego!