Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepsze niż w znanej sieciówce! Są chrupiące i za razem soczyste w środku. Alternatywa dla znanych fast foodów. Wiecie z czego zrobiona jest panierka, nie dodajecie żadnej chemii.
Tasak kuchenny do obrobienia skrzydełek.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 394
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 394
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 64
Składniki
Skrzydełka pozbawiasz końcówek, a następnie przecinasz je na pół.
Suche składniki mieszasz w jednej misce, a mokre w drugiej.
Panierujesz po dwa razy w panierce i w marynacie.
Smażysz na złoty kolor na dobrze rozgrzanym, głębokim oleju. Podajesz z tym co lubisz. Smacznego!