Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lepsze niż w znanej sieciówce! Są chrupiące i za razem soczyste w środku. Alternatywa dla znanych fast foodów. Wiecie z czego zrobiona jest panierka, nie dodajecie żadnej chemii.
Tasak kuchenny do obrobienia skrzydełek.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 819
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8910
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4747
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 819
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8910
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10527
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4747
Składniki
Skrzydełka pozbawiasz końcówek, a następnie przecinasz je na pół.
Suche składniki mieszasz w jednej misce, a mokre w drugiej.
Panierujesz po dwa razy w panierce i w marynacie.
Smażysz na złoty kolor na dobrze rozgrzanym, głębokim oleju. Podajesz z tym co lubisz. Smacznego!