Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje wybornie.
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 21
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 127
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 21
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 127
Składniki
Kotlety posypać papryką, solą i pieprzem do smaku, rozbić tłuczkiem i odłożyć na chwilę, po czym na jednym kotlecie ułożyć paski boczku, przykryć drugim schabowym. Płatki rozgnieść wałkiem. Jajka rozbełtać z mlekiem. Gotowe kotlety obtoczyć w mące, maczać w rozmąconym jajku i panierować w pogniecionych płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, podawać z zasmażaną kiszoną kapustą i ziemniakami. SMACZNEGO.