Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakuje wybornie.
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35960
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1295
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1790
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35960
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1295
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1790
Składniki
Kotlety posypać papryką, solą i pieprzem do smaku, rozbić tłuczkiem i odłożyć na chwilę, po czym na jednym kotlecie ułożyć paski boczku, przykryć drugim schabowym. Płatki rozgnieść wałkiem. Jajka rozbełtać z mlekiem. Gotowe kotlety obtoczyć w mące, maczać w rozmąconym jajku i panierować w pogniecionych płatkach kukurydzianych. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, podawać z zasmażaną kiszoną kapustą i ziemniakami. SMACZNEGO.