Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duży aromat i smak na talerzu.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 418
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1980
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3947
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3853
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 418
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1980
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3947
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3853
Składniki
Wykonanie: Filety opłukać, przekroić wzdłuż, posypać solą i pieprzem, rozbić i odłożyć w chłodne miejsce na 15 minut. Bułkę tartą wymieszać z przyprawą do gyrosa. Jajka rozbić w miseczce, połączyć z mlekiem i dobrze roztrzepać aż pokaże się piana. Gotowe kotlety maczać w jajku, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor, po usmażeniu odsączyć na ręczniku papierowym.