Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia śląska zawsze przyciągała mnie swoim wyrazistym smakiem. Pomieszanie ziemniaków ,kiszonej kapusty i cebuli wyszło bardzo smacznie. Polecam zamiast "tradycyjnych" ziemniaków.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31540
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 15509
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1436
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31540
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 15509
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1436
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie ,ubijamy. Odciśniętą z soku i drobno posiekaną kapustę gotujemy w niewielkiej ilości wody z dodatkiem kminku (ma być miękka ,w razie potrzeby dolewamy gorącą wodę). Cebulę siekamy i szklimy na maśle. Wszystkie składniki mieszamy ,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.