Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia śląska zawsze przyciągała mnie swoim wyrazistym smakiem. Pomieszanie ziemniaków ,kiszonej kapusty i cebuli wyszło bardzo smacznie. Polecam zamiast "tradycyjnych" ziemniaków.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16142
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4925
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16142
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4925
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie ,ubijamy. Odciśniętą z soku i drobno posiekaną kapustę gotujemy w niewielkiej ilości wody z dodatkiem kminku (ma być miękka ,w razie potrzeby dolewamy gorącą wodę). Cebulę siekamy i szklimy na maśle. Wszystkie składniki mieszamy ,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.