Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia śląska zawsze przyciągała mnie swoim wyrazistym smakiem. Pomieszanie ziemniaków ,kiszonej kapusty i cebuli wyszło bardzo smacznie. Polecam zamiast "tradycyjnych" ziemniaków.
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 344
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2427
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 344
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2427
Składniki
Ziemniaki gotujemy w osolonej wodzie ,ubijamy. Odciśniętą z soku i drobno posiekaną kapustę gotujemy w niewielkiej ilości wody z dodatkiem kminku (ma być miękka ,w razie potrzeby dolewamy gorącą wodę). Cebulę siekamy i szklimy na maśle. Wszystkie składniki mieszamy ,doprawiamy do smaku solą i pieprzem.