Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasteczka, które zaspokoją naszą ochotę na małe co nieco. Zamiast czekolady możemy dodać chrupki czekoladowe, zamiast migdałów orzechy.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2997
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 66
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2997
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 130
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 53
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 66
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 63
Składniki
Margarynę miksujemy na puszystą masę, dodajemy cukier i cukier trzcinowy, a następnie jajka i szczyptę soli- całość dobrze ubijamy. Dodajemy mąkę, sodę, aromat waniliowy a następnie posiekaną czekoladę i migdały. Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia układamy kopczyki masy, lekko je przyklapując - w trakcie pieczenia i tak rozleją się na boki. Pieczemy 12 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni. Delikatnie zdejmujemy je z blachy - po ostygnięciu będą zwarte. Możemy posypać cukrem pudrem.