Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasteczka, które zaspokoją naszą ochotę na małe co nieco. Zamiast czekolady możemy dodać chrupki czekoladowe, zamiast migdałów orzechy.
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Małosolne ogórki są banalne w przygotowaniu i gotowe do jedzenia już po 2 dni...
Odsłon: 47
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 140
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 77
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 144
Składniki
Margarynę miksujemy na puszystą masę, dodajemy cukier i cukier trzcinowy, a następnie jajka i szczyptę soli- całość dobrze ubijamy. Dodajemy mąkę, sodę, aromat waniliowy a następnie posiekaną czekoladę i migdały. Na blasze wyłożonej papierem do pieczenia układamy kopczyki masy, lekko je przyklapując - w trakcie pieczenia i tak rozleją się na boki. Pieczemy 12 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni. Delikatnie zdejmujemy je z blachy - po ostygnięciu będą zwarte. Możemy posypać cukrem pudrem.