Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 1155
Dodano: 28.09.2011
Odsłon: 59148
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Wszystkie składniki wrzucić do malaksera i wyrabiać 2 min. lub ręcznie, aż ciasto będzie sprężyste i nie będzie kleiło się do rąk. Podzielić na 4 części, rozwałkowywać jedną ćwiartkę i wycinać kółka na pierogi. Nakładać farsz i zamykać.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 14 maja 2012Zgłoś do usunięcia
To ciasto jest super ostatnio korzystałam z tego przepisu wyszło fajnie było sprężyste. Ekstra mam w ulubionych:-))Pozdrawiam17 Kto głosował? | Odpowiedz

biancorossa 29 września 2011Zgłoś do usunięcia
Robię podobne,ale zostawiam na pól godzinki żeby sobie "odpoczęło"2 Kto głosował? | Odpowiedz