Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spód pod pizzę posmarować przecierem pomidorowym i posypać ziołami prowansaldzkimi położyć ser żólty, pieczarki, kukurydzę, szynkę, salami i inne składniki które lubimy
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3262
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1718
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15101
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3262
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8899
Składniki
drożdże rozmieszać z mlekiem dodać mąkę i wyrobić ciasto aż będą się pojawiały pęcherzyki powietrza zostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu kiedy ciasto zwiększy swoją objętość dwu krotnie ciasto można roznieść na pizzę i dodać składniki piec w piecu nagrzanym na 180-190 C ok 20-25 minut