Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spód pod pizzę posmarować przecierem pomidorowym i posypać ziołami prowansaldzkimi położyć ser żólty, pieczarki, kukurydzę, szynkę, salami i inne składniki które lubimy
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93433
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1883
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5702
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5681
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 93433
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1883
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5702
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5681
Składniki
drożdże rozmieszać z mlekiem dodać mąkę i wyrobić ciasto aż będą się pojawiały pęcherzyki powietrza zostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu kiedy ciasto zwiększy swoją objętość dwu krotnie ciasto można roznieść na pizzę i dodać składniki piec w piecu nagrzanym na 180-190 C ok 20-25 minut