Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
spód pod pizzę posmarować przecierem pomidorowym i posypać ziołami prowansaldzkimi położyć ser żólty, pieczarki, kukurydzę, szynkę, salami i inne składniki które lubimy
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 64
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 64
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Składniki
drożdże rozmieszać z mlekiem dodać mąkę i wyrobić ciasto aż będą się pojawiały pęcherzyki powietrza zostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu kiedy ciasto zwiększy swoją objętość dwu krotnie ciasto można roznieść na pizzę i dodać składniki piec w piecu nagrzanym na 180-190 C ok 20-25 minut