Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest na prawdę godne polecenia :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 118
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9361
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1153
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 118
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9361
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 982
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1153
Składniki
Przygotuj blaszkę 25/25 Wykonanie spodu; Mąkę przesiać z proszkiem, dodać sól, żółtka i pokrojone masło. Szybko zagnieść ciasto, uformować kulkę, owinąć ją we folię i umieścić w lodówce na pół godziny. Po tym czasie ciastem wyłożyć blachę i boki. Piec 20 minut w 170*. Na maśle smażymy pokrojoną w kostkę cebulę, wgniatamy czosnek, następnie dodajemy uprzednio podgotowane szparagi. Śmietany, jajko, białka oraz przyprawy mieszamy ze sobą. Szparagi z cebulką wykładamy na podpieczone ciasto, następnie układamy plasterki sera. Na całość wylewamy masę. Pieczemy 40 minut w 160* Smacznego.