Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na niecodzienny obiad :)
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12915
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8024
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 294
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2177
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 701
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12915
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8024
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 294
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2177
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 701
Składniki
Cielęcinę umyj i obierz z większych partii tłuszczu. Czosnek zgnieć w prasce, cebulę pokrój w piórka. Natrzyj mięso czosnkiem.
Przyprawy wymieszaj z olejem, octem i bulionem, nasmaruj obficie mięso i wraz z cebulą włóż je do torebki do pieczenia. Torebkę zamknij i nakłuj nożem w kilku miejscach. Mięso piecz w temp. 180 st C przez około 45 minut. 10 minut przed końcem pieczenia otwórz torebkę. Podawaj z młodymi ziemniakami i ćwikłą. Smacznego! Kwiecień, 2010r.