Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na niecodzienny obiad :)
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 358
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26419
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 358
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26419
Składniki
Cielęcinę umyj i obierz z większych partii tłuszczu. Czosnek zgnieć w prasce, cebulę pokrój w piórka. Natrzyj mięso czosnkiem.
Przyprawy wymieszaj z olejem, octem i bulionem, nasmaruj obficie mięso i wraz z cebulą włóż je do torebki do pieczenia. Torebkę zamknij i nakłuj nożem w kilku miejscach. Mięso piecz w temp. 180 st C przez około 45 minut. 10 minut przed końcem pieczenia otwórz torebkę. Podawaj z młodymi ziemniakami i ćwikłą. Smacznego! Kwiecień, 2010r.