Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na niecodzienny obiad :)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 242
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 987
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4065
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 242
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 987
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4065
Składniki
Cielęcinę umyj i obierz z większych partii tłuszczu. Czosnek zgnieć w prasce, cebulę pokrój w piórka. Natrzyj mięso czosnkiem.
Przyprawy wymieszaj z olejem, octem i bulionem, nasmaruj obficie mięso i wraz z cebulą włóż je do torebki do pieczenia. Torebkę zamknij i nakłuj nożem w kilku miejscach. Mięso piecz w temp. 180 st C przez około 45 minut. 10 minut przed końcem pieczenia otwórz torebkę. Podawaj z młodymi ziemniakami i ćwikłą. Smacznego! Kwiecień, 2010r.