Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Umiejętnie dobrane zioła wydobywają fantastyczny smak cielęciny, co tworzy z potrawy wykwintne danie na każdą okazję.
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1155
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 345
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1155
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4160
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 345
Składniki
Papryczkę drobno pokroić. Kotleciki schabowe lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, posypać mieszanką ziół i papryczką, skropić olejem.
Mięso wstawić na min. 0,5 h do lodówki. Na rozgrzanym oleju smażyć mięso po 2-3 minuty z każdej strony.