Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Umiejętnie dobrane zioła wydobywają fantastyczny smak cielęciny, co tworzy z potrawy wykwintne danie na każdą okazję.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15297
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15297
Składniki
Papryczkę drobno pokroić. Kotleciki schabowe lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, posypać mieszanką ziół i papryczką, skropić olejem.
Mięso wstawić na min. 0,5 h do lodówki. Na rozgrzanym oleju smażyć mięso po 2-3 minuty z każdej strony.