Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Umiejętnie dobrane zioła wydobywają fantastyczny smak cielęciny, co tworzy z potrawy wykwintne danie na każdą okazję.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35930
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1284
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35930
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1284
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
        
        Składniki
Papryczkę drobno pokroić. Kotleciki schabowe lekko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, posypać mieszanką ziół i papryczką, skropić olejem.
Mięso wstawić na min. 0,5 h do lodówki. Na rozgrzanym oleju smażyć mięso po 2-3 minuty z każdej strony.