Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny smaczny, zdrowy i dietetyczny obiadek :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 374
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1209
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 374
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1277
Składniki
Makaron ugotowac wg instrunkcji na opakowaniu. Ugotowany przelac zimna woda i odcedzic. Pieczarki pokroic w cienkie polplasterki, cebule dymke ze szczypiorkiem posiekac, piers pokroic na male kwadraciki. Do duzej patelni wlozyc pieczarki i mieso, podlac 1/4 szklanki wody, dodac przyprawy i dusic ok 15 minut- po tym czasie dodac cebulke, dusic ok 5 min. Fasole wysypac na sito, przelac obficie zimna woda i zostawic do odsaczenia. Fasole dodac do miesa i pieczarek, wsypac ugotowany makaron, dobrze wymieszac. Dusic razem ok 2-3 minut do polaczenia sie smakow.