Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny smaczny, zdrowy i dietetyczny obiadek :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Makaron ugotowac wg instrunkcji na opakowaniu. Ugotowany przelac zimna woda i odcedzic. Pieczarki pokroic w cienkie polplasterki, cebule dymke ze szczypiorkiem posiekac, piers pokroic na male kwadraciki. Do duzej patelni wlozyc pieczarki i mieso, podlac 1/4 szklanki wody, dodac przyprawy i dusic ok 15 minut- po tym czasie dodac cebulke, dusic ok 5 min. Fasole wysypac na sito, przelac obficie zimna woda i zostawic do odsaczenia. Fasole dodac do miesa i pieczarek, wsypac ugotowany makaron, dobrze wymieszac. Dusic razem ok 2-3 minut do polaczenia sie smakow.