Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na kurczaka w wersji Cordon Blue który kryje w środku wyborną niespodziankę – ser oraz cienki plaster wędzonek boczku! Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119403
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8981
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3226
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119403
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8981
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3226
Składniki
• Piersi z kurczaka kroimy na podłużne cienkie paski (około 1 cm), które rozbijamy tłuczkiem na kawałki •Do kawałków piersi wkładamy ser i wędzony boczek •Mięso oprószamy solą oraz pieprzem • Następnie kotleciki zawijamy i łączymy brzegi lekko je rozklepując
• Gotowe porcje obtaczamy kolejno w roztrzepanym jajku, mące i bułce tartej • Na koniec smażymy na oleju przez kilka minut z obu stron • Gotowy danie najlepiej podawać z świeżą sałatka