Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na kurczaka w wersji Cordon Blue który kryje w środku wyborną niespodziankę – ser oraz cienki plaster wędzonek boczku! Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326457
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12089
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5513
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326457
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12089
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16864
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5513
Składniki
• Piersi z kurczaka kroimy na podłużne cienkie paski (około 1 cm), które rozbijamy tłuczkiem na kawałki •Do kawałków piersi wkładamy ser i wędzony boczek •Mięso oprószamy solą oraz pieprzem • Następnie kotleciki zawijamy i łączymy brzegi lekko je rozklepując
• Gotowe porcje obtaczamy kolejno w roztrzepanym jajku, mące i bułce tartej • Na koniec smażymy na oleju przez kilka minut z obu stron • Gotowy danie najlepiej podawać z świeżą sałatka