Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na kurczaka w wersji Cordon Blue który kryje w środku wyborną niespodziankę – ser oraz cienki plaster wędzonek boczku! Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14021
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15850
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14021
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1614
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15850
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6412
Składniki
• Piersi z kurczaka kroimy na podłużne cienkie paski (około 1 cm), które rozbijamy tłuczkiem na kawałki •Do kawałków piersi wkładamy ser i wędzony boczek •Mięso oprószamy solą oraz pieprzem • Następnie kotleciki zawijamy i łączymy brzegi lekko je rozklepując
• Gotowe porcje obtaczamy kolejno w roztrzepanym jajku, mące i bułce tartej • Na koniec smażymy na oleju przez kilka minut z obu stron • Gotowy danie najlepiej podawać z świeżą sałatka