Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie wykonane w całości przez moją drugą połówkę...
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1425
Składniki
Mięso zamarynować przez co najmniej 0,5 godziny w mieszance sosów i przypraw.Rozgrzać wok, dodać olej i usmażyć mięso, po czym odstawić w ciepłe miejsce. Następnie ponownie rozgrzać olej i usmażyć warzywa, dodać pokrojonego ananasa, ketchup, bulion i zagotować. Na koniec dodać mięso i jeśli potrzeba doprawić. Podawać z ryżem.Smacznego!!!