Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj danie wykonane w całości przez moją drugą połówkę...
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8207
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 433
Składniki
Mięso zamarynować przez co najmniej 0,5 godziny w mieszance sosów i przypraw.Rozgrzać wok, dodać olej i usmażyć mięso, po czym odstawić w ciepłe miejsce. Następnie ponownie rozgrzać olej i usmażyć warzywa, dodać pokrojonego ananasa, ketchup, bulion i zagotować. Na koniec dodać mięso i jeśli potrzeba doprawić. Podawać z ryżem.Smacznego!!!