Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwuwarstwowa zapiekanka mięsno-warzywna
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 60
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2488
Polecam.
Odsłon: 457
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 678
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1999
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 60
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2488
Polecam.
Odsłon: 457
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 678
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1999
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy. W czasie gdy ziemniaki się gotują przygotowujemy mięso. Na rozgrzana patelnię wrzucamy wołowinę i podsmażamy. Dodajemy groszek, marchewkę i zioła. Całość mieszamy i podsmażamy. Na koniec dodajemy passatę i jeszcze chwilkę gotujemy.
Ugotowane ziemniaki przeciskamy przez praskę, dodajemy jajko i ser. Mieszamy dokładnie. Do naczynia żaroodpornego dajemy podsmażone mięso, na to wykładamy ziemniaki i posypujemy serem. Zapiekamy ok 20 min w 180 st. Smacznego!