Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwuwarstwowa zapiekanka mięsno-warzywna
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8584
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7083
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4831
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327638
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8584
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7083
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4831
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327638
Składniki
Ziemniaki obieramy i gotujemy. W czasie gdy ziemniaki się gotują przygotowujemy mięso. Na rozgrzana patelnię wrzucamy wołowinę i podsmażamy. Dodajemy groszek, marchewkę i zioła. Całość mieszamy i podsmażamy. Na koniec dodajemy passatę i jeszcze chwilkę gotujemy.
Ugotowane ziemniaki przeciskamy przez praskę, dodajemy jajko i ser. Mieszamy dokładnie. Do naczynia żaroodpornego dajemy podsmażone mięso, na to wykładamy ziemniaki i posypujemy serem. Zapiekamy ok 20 min w 180 st. Smacznego!