Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Składniki
Cukini nie trzeba obierać, bo młoda cukinia jest bardzo delikatna. Umyte, osuszne cukinie pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do salaterki. Białą część pora pokroić w grubsze półplasterki. Dodać łyżkę majonezu. Pomieszać. Dodać czubrycę, pieprz młotkowany, sól i resztę majonezu. Ponownie dokładnie pomieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na 30 min. Ciepłą cukinię podać do obiadu. Smacznego.