Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Cebula smażona.... banalnie prosty, a jednocześnie tak bardzo wszechstronny d...
Odsłon: 114
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 146
Soczysty kotlet z mięsa wołowego, podany z dużą ilością cebuli. Był bardzo po...
Odsłon: 80
Cebula smażona.... banalnie prosty, a jednocześnie tak bardzo wszechstronny d...
Odsłon: 114
Kopytka z kalafiora są zaskakujące w w smaku. Najlepiej smakują zrumienione n...
Odsłon: 146
Soczysty kotlet z mięsa wołowego, podany z dużą ilością cebuli. Był bardzo po...
Odsłon: 80
Składniki
Cukini nie trzeba obierać, bo młoda cukinia jest bardzo delikatna. Umyte, osuszne cukinie pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do salaterki. Białą część pora pokroić w grubsze półplasterki. Dodać łyżkę majonezu. Pomieszać. Dodać czubrycę, pieprz młotkowany, sól i resztę majonezu. Ponownie dokładnie pomieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na 30 min. Ciepłą cukinię podać do obiadu. Smacznego.