Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 35
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2498
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 35
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2498
Składniki
Cukini nie trzeba obierać, bo młoda cukinia jest bardzo delikatna. Umyte, osuszne cukinie pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do salaterki. Białą część pora pokroić w grubsze półplasterki. Dodać łyżkę majonezu. Pomieszać. Dodać czubrycę, pieprz młotkowany, sól i resztę majonezu. Ponownie dokładnie pomieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na 30 min. Ciepłą cukinię podać do obiadu. Smacznego.