Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczona cukinia jest pyszna. Chrupiąca. Polecam.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3737
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2066
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5499
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5524
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3737
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2066
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5499
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5524
Składniki
Cukini nie trzeba obierać, bo młoda cukinia jest bardzo delikatna. Umyte, osuszne cukinie pokroić w grubą kostkę. Przełożyć do salaterki. Białą część pora pokroić w grubsze półplasterki. Dodać łyżkę majonezu. Pomieszać. Dodać czubrycę, pieprz młotkowany, sól i resztę majonezu. Ponownie dokładnie pomieszać. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 stopni na 30 min. Ciepłą cukinię podać do obiadu. Smacznego.