Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna mimo,że z zeszłego roku. Do zdjęcia kroiłam zimną.Bardzo polecam:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94139
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 94139
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1889
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5706
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5690
Składniki
Umytą cukinię przekroić wzdłuż,wydrążyć środek. Mięso zmielić,ryż ugotować około 10min.Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażyć na maśle lub smalcu. Wymieszać ryż z mięsem i cebulą ,doprawić do smaku i nałożyć na wyższą połówkę cukinii.
Przykryć nałożony farsz połówką cukinii.Blaszkę wyłożyć folią aluminiową oraz przykryć cukinię folią aluminiową. Podlać szklanką wody i zapiekać w 180st,do miękkości cukinii,około godziny. Po tym czasie zdjąć folię i dopiec jeszcze przez 1/2 godz.
Smacznego życzę!