Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszła pyszna mimo,że z zeszłego roku. Do zdjęcia kroiłam zimną.Bardzo polecam:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1353
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1088
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1353
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1088
Składniki
Umytą cukinię przekroić wzdłuż,wydrążyć środek. Mięso zmielić,ryż ugotować około 10min.Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażyć na maśle lub smalcu. Wymieszać ryż z mięsem i cebulą ,doprawić do smaku i nałożyć na wyższą połówkę cukinii.
Przykryć nałożony farsz połówką cukinii.Blaszkę wyłożyć folią aluminiową oraz przykryć cukinię folią aluminiową. Podlać szklanką wody i zapiekać w 180st,do miękkości cukinii,około godziny. Po tym czasie zdjąć folię i dopiec jeszcze przez 1/2 godz.
Smacznego życzę!