Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i treściwie. Smacznie i prosto. Polecam.
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 35
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 474
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 35
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 40
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 474
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Cukinie poprzekrawaj wzdłuż. Wydrąż środki. Miąższ zachowaj i drobno posiekaj. Cebulę i paprykę pokrój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę. Warzywa podsmaż na oliwie. Gdy zmiękną dodaj mięso. Przesmaż całość przez ok. 10 minut. Gdy mięso przestanie być surowe dodaj koncentrat pomidorowy i szklankę wody. Podsmaż jeszcze przez 5 minut aż sos ładnie zgęstnieje. Wrzuć ryż i posiekaną pietruszkę. Dopraw do smaku pieprzem, solą i słodką papryką. Cukinie napełnij farszem. Wyłóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekaj przez 20 minut w 200 stopniach C.