Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie i treściwie. Smacznie i prosto. Polecam.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3538
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3538
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 846
Składniki
Ryż ugotuj według przepisu na opakowaniu. Cukinie poprzekrawaj wzdłuż. Wydrąż środki. Miąższ zachowaj i drobno posiekaj. Cebulę i paprykę pokrój w kostkę. Czosnek przeciśnij przez praskę. Warzywa podsmaż na oliwie. Gdy zmiękną dodaj mięso. Przesmaż całość przez ok. 10 minut. Gdy mięso przestanie być surowe dodaj koncentrat pomidorowy i szklankę wody. Podsmaż jeszcze przez 5 minut aż sos ładnie zgęstnieje. Wrzuć ryż i posiekaną pietruszkę. Dopraw do smaku pieprzem, solą i słodką papryką. Cukinie napełnij farszem. Wyłóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiekaj przez 20 minut w 200 stopniach C.