Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do spróbowania smacznego i prostego obiadu :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8669
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8669
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Mięsomielone dajemy do miski potem namaczamy w wodzie 2 kromki chleba i wyciskamy nadmiar wody , dodajemy do mięsa mielonego i resztę składników czyli maggi sól pieprz jajko, mieszamy do połączenia składników na koniec sprawdzamy smak ewentualnie solimy i pieprzymy
Cukinie : myjemy potem dzielimy wzdłuż na pół od spodu odkrawamy wzdłuż plaster żeby równo mogły stać ,możemy je troszkę wydrążyć w środku tak dokąd są nasionka , nadziemwamy je mięsem mielonym kładziemy ser żółty na to naszą pokrywkę z plastra odciętego od spodu
Pieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 stopni jakieś 45 min , widelczykiem Sprawdzić tak aby cukinia zmiękła . Smacznego .