Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia faszerowana kaszą pęczak, fasolką szparagową, pomidorem i serem mozzarella. Polecam.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414768
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2396
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3850
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414768
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2396
Składniki
Pęczak gotujemy na sypko wg wskazówek na opakowaniu. Fasolkę gotujemy al dente około 8-10 minut, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Połowę sera kroimy w kostkę, resztę w plasterki. Do kaszy dodajemy fasolkę, pomidora, ser pokrojony w kostkę i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół. Wykładamy farsz połówki cukini. Układamy plasterki sera. Pieczemy 30-35 minut. Smacznego ;)