Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia faszerowana kaszą pęczak, fasolką szparagową, pomidorem i serem mozzarella. Polecam.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1758
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8314
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 728
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253070
Polecam.
Odsłon: 1405
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1758
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8314
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 728
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253070
Polecam.
Odsłon: 1405
Składniki
Pęczak gotujemy na sypko wg wskazówek na opakowaniu. Fasolkę gotujemy al dente około 8-10 minut, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Połowę sera kroimy w kostkę, resztę w plasterki. Do kaszy dodajemy fasolkę, pomidora, ser pokrojony w kostkę i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół. Wykładamy farsz połówki cukini. Układamy plasterki sera. Pieczemy 30-35 minut. Smacznego ;)