Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna cukinia faszerowana kaszą pęczak, fasolką szparagową, pomidorem i serem mozzarella. Polecam.
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1841
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 227
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6322
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 101
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 1841
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 227
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami, grillowanym serem ha...
Odsłon: 6322
Składniki
Pęczak gotujemy na sypko wg wskazówek na opakowaniu. Fasolkę gotujemy al dente około 8-10 minut, studzimy i kroimy na mniejsze kawałki. Pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę. Połowę sera kroimy w kostkę, resztę w plasterki. Do kaszy dodajemy fasolkę, pomidora, ser pokrojony w kostkę i przyprawy. Cukinię kroimy wzdłuż na pół. Wykładamy farsz połówki cukini. Układamy plasterki sera. Pieczemy 30-35 minut. Smacznego ;)