Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia z dodatkiem kaszy jaglanej, pomidorów, sera feta, świeżych pomidorów oraz sera mozzarella.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
1. Kasze jaglaną płuczemy kilka razy aby pozbyć się goryczki i gotujemy . 2. Cukinię myjemy i wyrażamy środek. Doprawiamy solą i pieprzem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 5-10 minut lub kładziemy na rozgrzanego grilla, aby cukinia trochę zmiękła. 3. Ugotowaną kasze jaglaną przekładamy do miski i dodajemy sera feta, pokrojone ciemne oliwki, pomidora, czerwoną paprykę, przeciśnięty przez praskę czosnek, oregano, bazylię, tymianek oraz pieprz, Dokładnie mieszamy. 4. Farsz przekładamy na wydrążoną cukinię i posypujemy startym serem mozzarella. 5. Pieczemy około 10- 15 minut w piekarniku lub kładziemy na grilla w zawiniętej foli aluminiowej.