Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkostrawne i bardzo smaczne,takie połączenie nadaje się na danie główne jak również jako przekąska:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4992
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13488
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7586
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4992
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13488
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7586
Składniki
Z cukinii wydrążyć środek,nie wyrzucać. Paprykę przekroić na pół wyjąć środek i wyrzucić. Na patelni podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę,dodać środek z cukinii oraz pierś pokrojoną w kostkę i drobno pokrojoną paprykę. Smażyć około 10 min,doprawić do smaku solą i pieprzem. Na wydrążone łódki cukimi nałożyć farsz ,oraz na połówki papryki. Dać do nagrzanego piekarnika do 170st,zapiec góra dół do momentu miękkości cukinii,posypać serem żółtym i zapiec do jego zrumienienia. Smacznego życzę