Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkostrawne i bardzo smaczne,takie połączenie nadaje się na danie główne jak również jako przekąska:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 925
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5513
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8678
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17827
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 925
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5513
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8678
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17827
Składniki
Z cukinii wydrążyć środek,nie wyrzucać. Paprykę przekroić na pół wyjąć środek i wyrzucić. Na patelni podsmażyć cebulę pokrojoną w kostkę,dodać środek z cukinii oraz pierś pokrojoną w kostkę i drobno pokrojoną paprykę. Smażyć około 10 min,doprawić do smaku solą i pieprzem. Na wydrążone łódki cukimi nałożyć farsz ,oraz na połówki papryki. Dać do nagrzanego piekarnika do 170st,zapiec góra dół do momentu miękkości cukinii,posypać serem żółtym i zapiec do jego zrumienienia. Smacznego życzę