Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pikantne i niskokaloryczne.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 258
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 73
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1475
Polecam.
Odsłon: 258
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 73
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 263
Składniki
Cukinię umyć, odciąć końcówki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Ugotować ryż.
Na patelni poddusić cukinię na oliwie, dodając sos sojowy i świeżo mielony pieprz.
Gdy cukinia zmniejszy swoją objętość dodać ziarna sezamu i ugotowany ryż. Wymieszać i doprawić do smaku :)