Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 484
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 107
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 184
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 148
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 484
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 107
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 184
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 148
Składniki
Umyte i wysuszone cukinie krojimy wzdloz na pol i wydrazamy srodek za pomoca malej lyzeczki.Na patelnie wrzucamy olive z olivek cebule pietruszke zielona i srodki z wydrazonych wczesniej cukinii,dodajemy mieso mielone i szynke.Trzymac na ogniu przez okolo 15 minut mieszajac.Ddy mieso bedzie gotowe zciagamy z ognia wrzucamy do miski i czekamy az ostygnie nastepnie dodajemy jajko wszystko mieszamy. Cukinie nadziewamy farszem i wkladamy do formy wczesniej wysmarowanej oliva z olivek cukinie smarujemy z gory sosem pomidorowym i posypujemy serem parmeggiano. Wkladamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy ok 50 minut Smacznego