Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4820
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 941
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9209
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4820
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 941
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9209
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1360
Składniki
Umyte i wysuszone cukinie krojimy wzdloz na pol i wydrazamy srodek za pomoca malej lyzeczki.Na patelnie wrzucamy olive z olivek cebule pietruszke zielona i srodki z wydrazonych wczesniej cukinii,dodajemy mieso mielone i szynke.Trzymac na ogniu przez okolo 15 minut mieszajac.Ddy mieso bedzie gotowe zciagamy z ognia wrzucamy do miski i czekamy az ostygnie nastepnie dodajemy jajko wszystko mieszamy. Cukinie nadziewamy farszem i wkladamy do formy wczesniej wysmarowanej oliva z olivek cukinie smarujemy z gory sosem pomidorowym i posypujemy serem parmeggiano. Wkladamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy ok 50 minut Smacznego