Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2559
Dodano: 20.09.2011
Odsłon: 4874
1-2 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Dynię pokroić w kostkę o boku 2 cm. Imbir pokroić na cienkie plastry, a potem w paseczki. Podsmażyć dynię i imbir na oliwie. Podlać wywarem, dodać curry, miód i pieprz.wymieszać i gotować bez przykrycia kilka minut.
Potrawę dusić pod przykryciem 20 minut, co jakiś czas mieszając. Dodać mleko kokosowe, gałkę i pokrojone mięso. Delikatnie wymieszać i gotować bez przykrycia kilka minut.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

leopard28 28 września 2012Zgłoś do usunięcia
tak to ja - z doklejonym wąsem :)2 Kto głosował? | Odpowiedz

Kocie 24 września 2012Zgłoś do usunięcia
Oj, jeśli to ten Leopard, który wcześniej miał na zdjęciu czarnego wąsa, to w ciemno dodaję przepis do ulubionych :)2 Kto głosował? | Odpowiedz