Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, szybka, propozycja na danie z dyni
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1396
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5904
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8860
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18639
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1396
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5904
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8860
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18639
Składniki
Dynię pokroić w kostkę o boku 2 cm. Imbir pokroić na cienkie plastry, a potem w paseczki. Podsmażyć dynię i imbir na oliwie. Podlać wywarem, dodać curry, miód i pieprz.wymieszać i gotować bez przykrycia kilka minut.
Potrawę dusić pod przykryciem 20 minut, co jakiś czas mieszając. Dodać mleko kokosowe, gałkę i pokrojone mięso. Delikatnie wymieszać i gotować bez przykrycia kilka minut.