Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam trochę odświeżyć swoje danie. Curry w nowej wersji podałam z Pieczonymi a'la zacierkami.
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać, dodać sok z pomarańczy i ok pół szklanki wody.
Mieszankę przypraw podsmażyć na patelni i dodać pokrojone w kawałki filety. Dusić na małym ogniu mieszając co jakiś czas. Kiedy filety będą już gotowe doprawić miodem i zdjąć z ognia.
Białka, mąkę i koperek wymieszać na gęsto masę. Układać łyżeczką na papierze do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
Smacznego