Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Postanowiłam trochę odświeżyć swoje danie. Curry w nowej wersji podałam z Pieczonymi a'la zacierkami.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9001
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1136
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11452
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 485
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9001
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1136
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11452
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 485
Składniki
Wszystkie przyprawy wymieszać, dodać sok z pomarańczy i ok pół szklanki wody.
Mieszankę przypraw podsmażyć na patelni i dodać pokrojone w kawałki filety. Dusić na małym ogniu mieszając co jakiś czas. Kiedy filety będą już gotowe doprawić miodem i zdjąć z ognia.
Białka, mąkę i koperek wymieszać na gęsto masę. Układać łyżeczką na papierze do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
Smacznego