Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam mięso z kurczaka w słodko-kwaśnej marynacie. Dodatek miodu, octu i musztardy to nowa odsłona pysznego mięsa.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 702
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6119
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 645
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4872
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 852
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 702
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6119
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 645
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4872
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1078
Składniki
Zmiażdżony czosnek wymieszać z ketchupem, musztardą, octem, sosem chili i miodem.
Ćwiartkę podzielić na 2 części, natrzeć solą i pieprzem. Dokładnie posmarować marynatą, przykryć i pozostawić w chłodnym miejscu na 1-2 godziny.
Przełożyć do rękawa do pieczenia, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, w kilku miejscach rękaw nakłuć igłą, wstawić na 45-50 minut do nagrzanego do 190 stopni piekarnika.