Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowałam mięso z kurczaka w słodko-kwaśnej marynacie. Dodatek miodu, octu i musztardy to nowa odsłona pysznego mięsa.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8508
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6962
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4745
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327397
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8508
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6962
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4745
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327397
Składniki
Zmiażdżony czosnek wymieszać z ketchupem, musztardą, octem, sosem chili i miodem.
Ćwiartkę podzielić na 2 części, natrzeć solą i pieprzem. Dokładnie posmarować marynatą, przykryć i pozostawić w chłodnym miejscu na 1-2 godziny.
Przełożyć do rękawa do pieczenia, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, w kilku miejscach rękaw nakłuć igłą, wstawić na 45-50 minut do nagrzanego do 190 stopni piekarnika.