Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często spotyka się osoby, które nie lubią gotowanego mięsa. Jak je zagospodarować? Opcji jest kilka. Min. potrawka z kurczaka. Jednak szybszym i mega chrupiącym pomysłem, okaże się aromatyczne, zapiekane mięso.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7324
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2792
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20333
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7324
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2792
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20333
Składniki
Ćwiartki mięsa studzimy. Oprószamy przyprawą gyros. Dodajemy łyżkę śmietany, olej słonecznikowy i oliwę z oliwek. Całość dokładnie łączymy. Całość zapiekamy w 200°C (termoobieg) przez 20 min.