Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże zioła hodowane w domu można użyć jako aromatycznej marynaty do ćwiartek kurczaka ;)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8666
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8666
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10294
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Składniki
Wszystkie świeże zioła umyć i posiekać, połączyć z solą i oliwą. Umyte ćwiartki dokładnie natrzeć ziołami i na kilka godzin schować do lodówki.
Następnie przełożyć na blachę i piec w nagrzanym piekarniku przez ok. 80-90 min. w temp. 160 stopni. Od czasu do czasu miso należy polewając wytworzonym sosem. Przed podaniem można ozdobić świeżymi ziołami. Smacznego!