Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże zioła hodowane w domu można użyć jako aromatycznej marynaty do ćwiartek kurczaka ;)
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 3088
schab z oscypkiem ,konfitura żurawiną ziemniaczkami i zasmażana kapusta
Odsłon: 197
W tej wersji spaghetti z mięsem mielonym zaskoczy ciebie i bliskich. Sporo wa...
Odsłon: 2320
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i prosty obiad. Sos pom...
Odsłon: 3088
schab z oscypkiem ,konfitura żurawiną ziemniaczkami i zasmażana kapusta
Odsłon: 197
W tej wersji spaghetti z mięsem mielonym zaskoczy ciebie i bliskich. Sporo wa...
Odsłon: 2320
Składniki
Wszystkie świeże zioła umyć i posiekać, połączyć z solą i oliwą. Umyte ćwiartki dokładnie natrzeć ziołami i na kilka godzin schować do lodówki.
Następnie przełożyć na blachę i piec w nagrzanym piekarniku przez ok. 80-90 min. w temp. 160 stopni. Od czasu do czasu miso należy polewając wytworzonym sosem. Przed podaniem można ozdobić świeżymi ziołami. Smacznego!