Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2682
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2682
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3021
Składniki
Zioła posiekać i przełożyć na dno brytfanki. Ułożyć ćwiartki. Podlać wodą (można użyć wywaru z gotowania warzyw, mięsa bądź dodać do wody kostkę rosołową) tak by prawie przykrywała mięso. Posypać z wierzchu solą. Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok 35-45 minut. U mnie podane z kaszą gryczaną i sałatką. Smacznego.