Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7533
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2517
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7533
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2517
Składniki
Zioła posiekać i przełożyć na dno brytfanki. Ułożyć ćwiartki. Podlać wodą (można użyć wywaru z gotowania warzyw, mięsa bądź dodać do wody kostkę rosołową) tak by prawie przykrywała mięso. Posypać z wierzchu solą. Piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok 35-45 minut. U mnie podane z kaszą gryczaną i sałatką. Smacznego.