Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać, takie pyszne ćwiartki . Przygotowanie bardzo proste .Zapraszam na filmik.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 126
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 746
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 126
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 70
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 746
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 357
Składniki
Wszystkie przyprawy dodać do kurczaka, posolić, polać oliwą i wymieszać, odstawić na 15 min. do lodówki. Włączyć piekarnik ,nagrzać do 180 stopni. Kurczaka wykładamy na brytfankę przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do piekarnika na środkową półkę. Funkcja jest włączona góra, dół. Pieczemy 70 minut. Po tym czasie mięso odkrywamy polewamy wytopionym tłuszczem. Włączamy funkcję grill i pieczemy przez 30 minut. Uwaga, po 20 minutach grillowania, [polać mięso wytopionym tłuszczem. Zapraszam na film na mój kanał. Buon appetito!