Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś cały dzień zalatany wybijamy brojlery tak też obiad na szybko z piersi jednego z nich.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2964
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3672
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 241
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 345
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2964
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 576
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3672
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 241
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 345
Składniki
Przygotowaną pierś z kurczaka
Rozbić tłuczkiem do kotletów, posolić przed samym smażeniem.
Jajka roztrzepać widelcem i posolić. Rozbite kotlety moczyć w jajku następnie w bułce i kłaść na rozgrzany olej,
Smażyć z obu stron na złoty kolor.
Obiad podałam z całymi ziemniakami oraz tłuszczem z kotletów i sałatką swoją z tamtego roku.