Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo lekkie danie na upały,odświeżające,rześkie,aromatyczne i codownie delikatnie sycące ;-) czego chcieć więcej gdy na termometrze 26 stopni ;-)
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 87
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5441
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3985
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 106
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 677
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 87
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5441
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3985
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 106
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 677
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente avocado kroimy na grubsze plastry jedną cytrynę obieramy ze skórki i też kroimy na plastry średniej grubości-pokrojone wkładamy do miseczki i dodajemy sok z połówki cytryny,oliwę z oliwek,doprawiamy pieprzem,chilli,czosnkiem i solą delikatnie mieszamy i odstawiamy na czas gotowania makaronu
ugotowaną tagliatelle podlewamy oliwą z oliwek i skraplamy delikatnie sokiem z pozostałej połówki cytryny,dodajemy avocado z cytrynami,podajemy od razu,doprawiamy jeszcze chilli i pieprzem tak jak lubimy
Smacznego :-)