Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i bardzo lekkie danie na upały,odświeżające,rześkie,aromatyczne i codownie delikatnie sycące ;-) czego chcieć więcej gdy na termometrze 26 stopni ;-)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7903
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 307
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3165
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 597
Składniki
tagliatelle gotujemy al dente avocado kroimy na grubsze plastry jedną cytrynę obieramy ze skórki i też kroimy na plastry średniej grubości-pokrojone wkładamy do miseczki i dodajemy sok z połówki cytryny,oliwę z oliwek,doprawiamy pieprzem,chilli,czosnkiem i solą delikatnie mieszamy i odstawiamy na czas gotowania makaronu
ugotowaną tagliatelle podlewamy oliwą z oliwek i skraplamy delikatnie sokiem z pozostałej połówki cytryny,dodajemy avocado z cytrynami,podajemy od razu,doprawiamy jeszcze chilli i pieprzem tak jak lubimy
Smacznego :-)