Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które każdego zaskoczy swoim smakiem i aromatycznym zapachem. Młoda kapusta kiszona, ochłodzi nam dni upalne.
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
3. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
4. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 5. Mięso i pieczarki przekładamy do garnka.
6. Kapustę również przesmażamy na oleju.
7. Do kapusty dodajemy obraną i startą na dużych oczach marchew, przekładamy do garnka.
8. Powtarzamy tą samą czynność z fasolą.
9. Podlewamy wodą i łączymy z koncentratem pomidorowym.
10. Na koniec doprawiamy przyprawą Maggi, dodajemy śliwki i chwilę gotujemy.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.