Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co powiecie na udka które rozpływają się w ustach.
1. Z udek wyjmujemy kości.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Łączymy z serkami i prużymy do chwili rozpuszczenia.
7. Gotowym farszem napełniamy otwór w mięsie, pozostały farsz odkładamy na bok.
8. Zawijamy staranie żeby zakręć farsz.
9. Układamy w rękawie do pieczenia.
10. Pieczemy 30 minut w 180 °C.
11. Po upieczeniu udka układamy w naczyniu żaroodpornym.
12. Na około obkładamy pozostałym farszem.
14. Sos posypujemy serem startym na dużych oczach.
15. Zapiekamy 2 minuty, żeby ser się rozpuścił.
16.Danie gotowe.
17. Smacznego.
Udka są bardzo dobre, skórkę mają chrupiącą.. Danie nadaje się dla rodziny n...
Odsłon: 4610
Roladki, które zrobimy w 30 minut. Pyszne, soczyste, faszerowane warzywami.
Odsłon: 4800
Danie kuchni meksykańskiej ,szybkie do zrobienia i szybko znikające z talerza.
Odsłon: 11030
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 8
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 47
Niezwykle kremowe risotto z kurczakiem i szparagami.
Odsłon: 162
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 99
Mini beziki to świetny pomysł, gdy zostaną nam nadprogramowe białka. Łatwo je...
Odsłon: 8
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 47
Niezwykle kremowe risotto z kurczakiem i szparagami.
Odsłon: 162
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 99
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki. 5. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Łączymy z serkami i prużymy do chwili rozpuszczenia.
7. Gotowym farszem napełniamy otwór w mięsie, pozostały farsz odkładamy na bok.
8. Zawijamy staranie żeby zakręć farsz.
9. Układamy w rękawie do pieczenia. 10. Pieczemy 30 minut w 180 °C.
11. Po upieczeniu udka układamy w naczyniu żaroodpornym.
12. Na około obkładamy pozostałym farszem.
14. Sos posypujemy serem startym na dużych oczach. 15. Zapiekamy 2 minuty, żeby ser się rozpuścił.
16.Danie gotowe. 17. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Risotto z kurczakiem i szparagami według Ewy Wachowicz
Dania główne
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Dania główne
Grillowany ser sorento z winogronami
Dania główne
Drobiowe roladki ( na parze)
Risotto z kurczakiem i szparagami według Ewy Wachowicz
Niezwykle kremowe risotto z kurczakiem i szparagami.
Odsłon: 162
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 47